Πώς να αφαιρέσετε τα παράσιτα από το σώμα στο σπίτι

Το ανθρώπινο σώμα έχει μια σύνθετη δομή που συγκρούεται με τον γύρω κόσμο κάθε μέρα. Διάφοροι μικροοργανισμοί, συμπεριλαμβανομένων των παρασίτων, εισβάλλουν από την αρχή. Σταδιακά, η ζωτική τους δραστηριότητα επηρεάζει αρνητικά την ανθρώπινη υγεία. Επομένως, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν αποδεδειγμένες μέθοδοι για τον καθαρισμό τους από επιβλαβή μικρόβια.

Τύποι και συμπτώματα

Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να είναι ευάλωτο στην εισβολή σκουληκιών - ταινία αγωγών και στρογγυλά σκουλήκια. Οι τύποι τους είναι διαφορετικοί.

Μπορείτε να μιλήσετε για την παρουσία παρασίτων εάν:

 • υπάρχει πτώση πίεσης.
 • το λευκό των ματιών γίνεται κίτρινο
 • υπάρχουν διαταραχές στο πεπτικό σύστημα.
 • μεταβολική διαταραχή;
 • το σωματικό βάρος έχει αλλάξει.
 • μειωμένη ανοσία.
 • έχετε αϋπνία και λείανση των δοντιών ενώ κοιμάστε.
 • υπάρχουν χρόνιες ασθένειες.
 • αισθάνεστε χειρότερα.
 • πόνος στους μύες και τις αρθρώσεις;
 • φλεγμονή των οργάνων στο ουροποιητικό σύστημα;
 • η εμφάνιση νεοπλασμάτων στο δέρμα.

Υπάρχουν ορισμένες αντενδείξεις στη διαδικασία. Ο καθαρισμός του σώματος από παράσιτα στο σπίτι δεν πραγματοποιείται εάν μια γυναίκα είναι έγκυος ή θηλάζει, με καρκίνο, καρδιακές και αγγειακές παθήσεις, επιδείνωση της νόσου σε χρόνια μορφή, κρυολογήματα, οξεία ηπατική ή νεφρική ανεπάρκεια, έλκος, εμμηνορροϊκός κύκλος ή αιμορραγία .

Φάση προετοιμασίας

Εάν εμφανιστούν τα παραπάνω συμπτώματα, τότε το άτομο δεν πρέπει να χάνει χρόνο και να απευθυνθεί σε ειδικό. Οι διαδικασίες θεραπείας που συνταγογραφούνται από γιατρό πρέπει να ακολουθούνται πλήρως. Η πορεία της εξάλειψης των παρασίτων και των προληπτικών μεθόδων θα πρέπει να πραγματοποιείται ελλείψει ασθένειας και δεν υπάρχουν αντενδείξεις.

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέθοδο αφαίρεσης επιβλαβών μικροοργανισμών, ο ασθενής πρέπει να ομαλοποιήσει τη διατροφή. Μια απλή δίαιτα πρέπει να ακολουθείται για περίπου 14 ημέρες. Περιέχει φρέσκα ωμά λαχανικά, φρούτα, φρέσκους χυμούς, αλλά αφαιρεί τη ζάχαρη και τα εκλεπτυσμένα τρόφιμα. Σε αυτήν την περίπτωση, το καθεστώς κατανάλωσης αλκοόλ είναι πολύ σημαντικό. Το νερό πρέπει να είναι ακίνητο. Συνιστάται να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα.

Ο καθαρισμός των παρασίτων πραγματοποιείται μετά τον καθαρισμό των εντέρων, των νεφρών και του ήπατος. Συνιστάται στο συγκρότημα να λαμβάνει υπόψη την εφαρμογή των κλύσεων, ειδικά για όσους υποφέρουν από δυσκοιλιότητα. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αφέψημα βοτάνων και τα ανακατεύουν με μη ζεστό νερό.

Μέθοδος Clark

Αυτή η μέθοδος βοηθά στη θανάτωση διαφόρων επιβλαβών μικροοργανισμών. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να φτιάξετε ένα βάμμα από το κέλυφος ενός άγουρου καρυδιού, να προετοιμάσετε ένα ξηρό βότανο από αψιθιά και αλεσμένα σκελίδες. Τα κελύφη καρυδιάς χύνονται με 500 ml αλκοόλ ή βότκα. Μετά από αυτό, το βάμμα τοποθετείται σε σκοτεινό μέρος για 30 ημέρες. Το φάρμακο λαμβάνεται το πρωί πριν από τα γεύματα. Η δοσολογία αυξάνεται κατά 1 σταγόνα κάθε μέρα.

Το βάμμα προστίθεται σε νερό σε ποσότητα 2 κουταλιών του γλυκού την 6η ημέρα και 1 σταγόνα είναι αρκετή την πρώτη ημέρα κατανάλωσης. Η σκόνη Vermouth λαμβάνεται με νερό για 0, 5 κουταλάκι του γλυκού πριν από το δείπνο. Τις ημέρες 3 και 4 η δοσολογία αυξάνεται σε 1 κουταλάκι του γλυκού και τις ημέρες 5 και 6 έως 1, 5 κουταλάκια του γλυκού. Η πρόσληψη σκόνης διαρκεί έως ότου η δοσολογία αυξηθεί κατά 7 φορές. Για να ενοποιήσετε το αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να λάβετε τα χρήματα για 0, 5 κουταλάκια του γλυκού όλο το χρόνο. κάθε πρωί.

>Εντός 10 ημερών, η δόση πρέπει να είναι 3 μπιζέλια. Ως προληπτικό μέτρο, συνιστάται η λήψη σκόνης γαρίφαλου μία φορά την εβδομάδα.

Υπάρχει μια άλλη συνταγή για την αφαίρεση των παρασίτων από το σώμα. Αυτό απαιτεί αλεσμένους σπόρους κύμινο, κατιφές και ριζώματα καλαμιού. Χρησιμοποιώντας μια κλίμακα φαρμακείου, μετρήστε 1 μέρος σπόρους καλαμιού και κύμινο και 2 μέρη καλέντουλας. Οι σκόνες αναμιγνύονται και αποθηκεύονται σε ένα ποτήρι. Το μείγμα λαμβάνεται μισή ώρα πριν από τα γεύματα.

Υγιείς συνταγές

Η αψιθιά βοηθά στον καθαρισμό του σώματος από επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Η σκόνη του λαμβάνεται σε 1 κουτ. τόσο το πρωί όσο και το βράδυ πριν από τα γεύματα και πριν από το κρεβάτι. Λόγω της πικρίας του βοτάνου, μπορείτε να το βάλετε σε μια μπάλα ψωμιού και να το καταπιείτε. Ο καθαρισμός του σώματος διαρκεί 30 ημέρες. Μετά από αυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά έως και 2 φορές την εβδομάδα.

Η απάντηση στο ερώτημα του πώς μπορεί το σώμα να καθαριστεί από τα παράσιτα ήταν μια πορεία θεραπείας με βρώσιμο πηλό. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για ασθενείς με υψηλά επίπεδα οξύτητας στο γαστρικό χυμό. Για να φτιάξετε ένα ποτό, πρέπει να βάλετε λίγο σκόνη σε ένα ποτήρι νερό. Το υγρό έχει παρόμοιο χρώμα με το γάλα. Μετά από αυτό, πρέπει να το αφήσετε να ηρεμήσει έως ότου συμβεί υετόςΌλο το υγρό, εκτός από το ίζημα, πίνεται μισή ώρα πριν από τα γεύματα, πριν τον ύπνο και το πρωί. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 1 μήνας. Μετά από αυτό, ο αριθμός των παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα μειώνεται.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τα παράσιτα από το σώμα; Η συνηθισμένη ηρεμία έχει αποτελεσματικό αποτέλεσμα. Κατά τον καθαρισμό των τοίχων του σπιτιού, συνιστάται να τηρείτε τη δόση. Πίνετε 1 κουταλάκι του γλυκού κάθε φορά. όχι περισσότερο από 2 φορές την ημέρα.

Όταν χρησιμοποιείται αυτή η μέθοδος, υπάρχουν λιγότερα παράσιτα στο ανθρώπινο σώμα. Πάρτε 2 σκελίδες 3 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να θερμανθούν και να ξεπλυθούν με νερό για μισή ώρα πριν από τα γεύματα. Επιπλέον, το προφυλακτικό φάρμακο πίνεται δύο φορές σε 7 ημέρες. Αυτό θα βοηθήσει στην πρόληψη της επανεμφάνισης.

Μια άλλη απάντηση στο ερώτημα πώς να αφαιρέσετε τα παράσιτα από το σώμα είναι η κανέλα. Το υπέροχο μπαχαρικό λαμβάνεται σαν γαρύφαλλο. Χάρη στην ευεργετική του δράση, μπορείτε να αφαιρέσετε επιβλαβείς μικροοργανισμούς σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε επίσης να πιείτε χυμό καρότου: 1 κουταλιά της σούπας είναι αρκετή. μεγάλο. 2 φορές την ημέρα.

Η χρήση καυτών πιπεριών βοηθά στην απομάκρυνση των παρασίτων από το σώμα, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε παιδιά.